MrT Print
Clouds
City

Actievoorwaarden

Win een Bongo cadeaubon van 299 euro voor 3 luxueuze dagen citytrip naar keuze in Europa. (Inclusief 2 of 3 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen. Geldig voor 39 maanden).

Algemeen
1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Stepsils / Strepfen promotie (hierna: “actie”) die georganiseerd wordt door Van Midden / Reckitt (hierna: “Reckitt”).

2. De aanmeldperiode voor deze actie geldt van periode 14 februari 2022 tot en met 27 februari 2022.

3. Aanvragen die na 27 februari 2022 binnenkomen, worden niet in behandeling genomen. In geval van misbruik, misleiding of bedrog behoudt Van Midden zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer uit te sluiten.

4. Deze actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

5. Reckitt is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten in de winkels.

6. Reckitt is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actie en/of de aanvullende Actievoorwaarden gedurende de actieperiode te wijzigen, dan
wel zonder opgave van reden deze actie te staken, zonder dat Reckitt daardoor op enige wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemer.

7. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Deelnemen
1. Door deelname aan de actie, ga je akkoord met de actievoorwaarden.

2. Door de QR-code in de winkels of online (Etos) te scannen, gaat u naar de landingspagina en vult u uw gegevens in.

3. Je krijgt de bevestiging op het scherm dat je deelname bevestigd is.

4. Als je vragen en opmerkingen hebt over uw deelname aan deze actie, kan je contact met ons opnemen per e-mail via xxx

5. Door deelname aan de promotie ben je akkoord met de actievoorwaarden van Reckitt zoals vermeld op activatie landing pagina link

6. De 10 winnaars zullen op 3 maart 2022 bekend worden gemaakt.

7. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

Voorwaarden voor het winnen van een Bongo-cadeaubon van 299 euro.
Op 3 maart 2022 zal Van Midden per keten per e-mail of telefonisch contact opnemen met de winnaar. De winnaar heeft vervolgens 48 uur om de deelname te bevestigen. Als er op 5 maart 2022 voor 23:59 uur nog geen terugkoppeling is ontvangen, dan zal er een nieuwe winnaar gekozen worden, ook dan is er 48 uur om te reageren. Dit proces zal herhaalt worden totdat er een iemand de deelname accepteert. Van Midden zal vervolgens de 299 euro waardebon per e-mail naar de geselecteerde winnaar sturen. Van Midden en Reckitt zijn niet verantwoordelijk in geval van verlies van de voucher.